Skip Navigation

Buy now!

Price:  RM 30.00
RM 50.00
30.00
Quantity:
print
Lain-lain produk

Natural Bamboo Charcoal Slimming Suit

FREE POS.

Arang buluh tahap berlian membebaskan kukuh dan inframerah jauh dan mempercepatkan aliran darah. Menguruskan badan akan disimpan tahan lama. Semulajadi gentian arang buluh asas pakaian dalam ajaib prinsip-prinsip kejuruteraan manusia dan mengguna pakai perlindungan alam sekitar antarabangsa yang unik fabrik asli buluh antibakteria. Pengenalan peralatan canggih menyusuri jahitan kain lessly.

Pakai selesa, kiri payudara, angkat bahagian punggung, kaki membentuk. Pakaian dalam gentian arang buluh ajaib yang mengandungi kaya inframerah jauh dapat membentuk badan dan menggalakkan metabolisme manusia dan kecantikan kulit antibakteria. Mewujudkan keluk menawan, jadi anda akan mempunyai kehidupan yang sihat dan cantik. 4 fungsi utama boleh membentuk puasa badan yang sempurna dalam 1 minit Reka bentuk lemak anjakan dinamik 15 kawasan badan elastik mengetatkan verruca

① Brest up: belakang lurus, pembesaran payudara, payudara dibangkitkan. Serat semula jadi arang buluh pakaian dalam ajaib, menggunakan kekuatan strech kembali lurus untuk menyokong payudara.

Membuat payudara payudara semulajadi dan aksesori akan hilang dan anda akan dengan kedalaman menarik belahan. ② perut pengetatan: perut Flat, pengetatan pinggang, pinggang langsing. Pakaian dalam serat semula jadi arang buluh ajaib, menggunakan pinggang elastik dan kawasan perut kekuatan untuk mengetatkan lemak di bahagian abdomen, supaya perut akan semulajadi yang rata dan fleksibel. Badan elegan ini dikekalkan semua cuaca dan anda akan telah dua kali ganda keyakinan diri.

③ Angkat punggung: Punggung lif, punggung dibangkitkan, lebih fleksibel. Serat semula jadi arang buluh pakaian dalam ajaib, menggunakan kekuatan daripada melanjutkan pinggang elastik dan kawasan perut untuk membawa rasa punggung kelonggaran dan mengangkat verruca dan menyembuhkan kesan pakaian. Sempurna meningkatkan lengkung punggung. Kaki ④ Membentuk: Merapatkan lemak, mencapai legline sempurna Serat semula jadi arang buluh pakaian dalam ajaib, membuat penggunaan elastik rentas bulat yang berkesan untuk mengawal pergerakan yang lemak verruca paha, supaya paha pengencangan, licin dan impian bentuk kaki bertaraf tinggi akan berlaku.

Dengan reka bentuk yang unik, pakaian dalam ajaib tanpa gelang keluli, cangkuk dan fastiner yang slaid. Bentuk badan yang sempurna akan mencapai di bawah unconstraint.

Saiz
S-M sesuai untuk 40-60kg Hip: 84-94cm Pinggang: 62-72cm

L-XL sesuai untuk 60-80kg Hip: 98-105cm Pinggang: 76-81sm
« back