Skip Navigation

Buy now!

Price:  RM 30.00
30.00
Quantity:
print
PRODUK PENJAGAAN RAMBUT DAN RAMBUT GUGUR

SYAMPU GANOZHI

syampu ganozhi syampu ganozhi diperbuat daripada pati ganoderma lucidum, sejenis cendawan yang dikenali sebagai raja herba yang mempunyai khasiat terapi. Ganoderma lucidum mengandungi unsur yang dapat membantu melegakan minda, membuatkan anda berasa tenang dan bebas dari tekanan.Ia juga mempu meningkatkan perjalanan darah dan menambah bekalan oksigen ke kulit kepala bagi mengatur dan menormalkan fungsi masing-masing.

syampu ganozhi juga mengandungi vitamin B5 yang memainkan peranan penting dalam mengurangkan tekanan.Dengan memberi kelegaan kepada hujung saraf kepala. Vitamin B5 dalam syampu ganozhi akan membantu anda mencapai ketenangan minda dan kecerdasan fikirkan.

Syampu Ganozhi sesuai untuk cucian rambut setiap hari bagi sesiapa sahaja tanpa mengira usia,jantina atau masalah kulit kepala yang dihadapi. Bagi mereka yang mempunyai masalah kelemumur yang diakibatkan lebihan minyak yang dirembeskan oleh k elenjar minyak di kulit kepala. syampu ganozhi boleh membutkannya menjadi normal. Oleh itu, kulit kepala tidak lagi memerangkap habuk dan kotoran sekaligus mengurungkan masalah kelemumur. syampu ganozhi juga membantu mengekalkan klembapan kulitk epala bagi menrungakan kegataln dan kelupasan. kepada mereka yang mempunyai masalah rambut rapuh dan tidak bermaya, penggunaan syampu ganozhi adalah disyorkan kerana kebolehan melacarkan perjalanan darah dan membekalkan oksigen ke kulit kepala mampu membuatkan rambut anda lebih kuat, tebal dan sihat.

Syampu Ganozhi bukan sahaja sesuai untuk rambut anda, bahkan juga untuk haiwan peliharaan seperti kucing, anjing, arnab dan tikus putih. Membersihkan haiwan peliharaan menggunakan syampu ganozhi menjadikan haiwan peliharaan anda gebu dan lebih menarik.

syampu ganozhi adalah syampu terbaik yang anda akan pernah gunakan selain memantapkan warna dan melembutkan rambut anda, ia menjadikan rambut anda bersinar, sihat dan mudah diurus. Gunakanlah syampu ganozhi setiap hari untuk menjadikan sebaik mungkin
« back