Skip Navigation

Komen pengguna/ testimoni - Info produk2 menarik

INFO PRODUK YANG MENARIK UNTUK TATAPAN ANDA.
Sekiranya ada info-info yang menarik pastinya saya akan letakkan di sini untuk maklumat anda, silalah jegok2 selalu di sini.

PENGAKUAN PENGGUNA MASALAH RAMBUT GUGUR DAN BOTAK

CAPSUL RG,GL, SYAMPU GANOZHI DAN MINYAK GANO (DXN)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
SEBELUM

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
SELEPAS


Sebelum saya menyertai JGW ini, saya sebenarnya mengalami masalah keguguran rambut hingga terpaksa membotakkan kepala setiap hari. Kerana terdapat 3 kawasan botak di belakang kepala saya seakan-akan dimakan tikus.

Selama 3 tahun saya menderita. Pelbagai ubat, herba, syampoo. minyak rambut yang telah saya cuba namun kesemuanya gagal belaka. Saya juga pernah berjumpa pakar di Hospital Universiti. Hasilnya juga amat mengecewakan. Akhirnya saya telah diperkenalkan oleh anak buah saya Tuan Haji Yahya Mohd Ning, agar cuba mendepatkan rawatan Ganoterapi ini. Hasilnya amat menakjubkan, Saya mengamalkan RG dan GL untuk membuang toksin. Minyak Gano untuk mengurut dikulit kepala. Ganozhi Syampoo DXN untuk membilasnya dan Chubby Baby Oil sebagai minyak rambut.

Bulan pertama tumbuh rambut halus berwarna putih seakan-akan uban putih. Bulan kedua bertukar warna hitam. Dan bulan ketiga semakin lebat.

Jika mengalami masalah rambut gugur, berbuah, berkelimumur, semakin nipis, jarang-jarang atau botak sekali pun. InsyaAllah akan pulih seperti biasa. Kerana RAWATAN GANOTERAPI tidak merawat penyakit. Tetapi merawat punca penyakit. Punca rambut saya gugur adalah disebabkan buah pinggang sudah mulai lemah. Kesannya darah tidak bersih. Kekuatan rambut bergantung pada darah di kult kepala. Akibat suka makan makanan mee segera dan air gas sewaktu diasrama adalah punca utama buah pinggang menjadi lemah. So bila buah pinggang saya telah bersih, darah turut bersih, maka tumbuhlah semula rambut saya.
UBAT GIGI GANOZHI DXN
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ubat gigi ganozhi bukan sekadar untuk mengosok gigi sahaja banyak kelebihannya:- Bagi masalah kulit dan boleh dijadikan rawatan muka dan lain-lain.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

SELEPAS

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

PENGAKUAN PENGGUNA
Junaidah Bt. Saibon
Kota Tinggi, Johor Baharu.

Saya mengalami masalah kegemukan selama 10 tahun. Badan yang berat menyukarkan pergerakkan saya, oleh itu saya tidak dapat berjalan ke tempat yang jauh atau pun keluar negara seperti orang lain. Selain itu masalah masalah migrain yang teruk juga menganggu kehidupan harian saya. Kedua-dua masalah ini telah mengakibatkan badan saya cepat menjadi letih apabila bekerja lebih masa.

Oleh kerana sebab-seobab tersebut, saya telah di syorkan untuk memakan produk DXN. Tindak balas timbul selepas sahaja saya memakan RG dan GL serta kopi Lingzhi 3 dalam 1 pada minggu pertama iaitu badan lebih senang menjadi letih, sakit sengal dan suhu badan meningkat. Dua minggu kemudian apa bila dosej di tambah menjadi 4 pasang RG dan GL dan 1 cawan kopi lingzhi dalam 1 hari. Pengurangan berat badan ketara telah dapat di lihat tetapi masalah migrain masih tetap sama.

Tiga minggu kemudiannya, berat badan saya telah menyusut se banyak 3kg dan masalah migrain juga telah berkurangan..KELEBIHAN RG

RG ni bukan sahaja untuk di makan tapi juga boleh di sapu untuk luaran sekirannya muka berjerawat boleh di sapu di tempat berkenaan, bukan itu sahaja sekiranya bila terjatuh untuk menghentikan pendarahan boleh di letakkan rg ke atas luka berkenaan supaya luka tersebut cepat kering. Bagi ibu yang lepas bersalin boleh juga di letakkan serbuk berkenaan di atas luka di tempat yang di jahit supaya luka tersebut cepat sembuh.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

KOPI LINZGHI 3 DLM 1

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Enak di minum

Kopi linzghi menjadi kegemaran saya dan keluarga, rasanya enak lebih lagi di letakkan sedikit susu pekat manis. yang menariknya tetang kopi ini memang bagus untuk mereka yang mengalami masalah susah membuang air besar, angin di badan, dan lain-lain. Bila anak saya megalami masalah sakit perut atau angin saya akan memberi minum kopi ini, angin akan keluar dan perut dan merasa lega.

Banyak kelebihan lain tentang kopi ini boleh baca di info produk. Bagi mereka yang susah membuang air besar bila mengamalkan kopi ini pastinya masalah tersebut dapat di atasi dengan mudah.