Skip Navigation

PRODUK PENJAGAAN RAMBUT DAN RAMBUT GUGUR

Produk rambut gugur ini adalah idea saya sendiri dari pengalaman saya sebagai pengguna ketika usia saya 29thn hingga sekarang usia 43 tahun...(pengguna tegar hihihi).......saya mula promote produk ni tahun 2004 lagi di forum melayu.com...sebelum ni menjual sekadar suka2 sahaja dari pengalaman.

FORUM MELAYU (klik utk baca)


nama samaran saya Diana_ros hehe.....Saya ambil masa yang lama juga utk saya ketegahkan peroduk ini setelah saya menjadi pengguna selama 1 tahun.

Semoga produk ini dapat membantu bagi Anda yang mengalami masalah keguguran rambut, rambut rosak, kering, kelemumur dan sebagainya......Alhamdulilah ada juga yang sesuai mengguna produk ini dan menjadi pelanggan tetap serta telah mengguna agak lama........Bagi yang berkesan mengguna produk ni tahniah utk anda sebab ada yang mencecah beribu2 ringgit utk pemulihan semula rambut yg gugur dan mula botak.

Untuk masalah keguguran rambut ini saya ketegahkan 5 produk....TONIC AILY HAIR, SYAMPU GANOZHI, MINYAK GANO, RG DAN GL

Biasanya saya syorkan guna ketiga produk SYAMPU GANOZHI , MINYAK GANO..TONIC sebab masalah rambut gugur ni tak sama...sekirannya anda ingin mencuba satu persatu pun tak ada masalah...syampu ganozi dan minyak gano ni boleh di jadikan utk rawatan rambut seperti di salon......anda juga boleh ambil sekali RG dan G untuk kesihatan dalamanL

RG dan GL n sebenarnya sangat bagus utk masalah kesihatan.......sebagai contoh sekiranya kita ada masalah dibuah pinggang info yang saya dapat ia juga boleh menyebabkan masalah keguguran rambut..begitu juga resdong....untuk maklumat anda RG dan GL ni amat bagus utk masalah buah pinggang.....testimoni yang pernah saya baca boleh membantu mengeluarkan batu karang.. RG dan GL ni bukan sahaja utk masalah rambut tapi ianya menyeluruh. untuk membaca tentang info RG dan GL dengan lebih lanjut boleh baca di sini

RG dan GL ( klik utk baca)
Masalah rambut gugur ni bagi setiap org tak sama......anda boleh membaca testimoni yang saya kumpul di blog saya harap ianya dapat membantu anda...

BLOG TESTIMONI ( klik utk baca)
Cara pemakaian produk ni akan saya info semasa pos produk nanti.....sekirannya ada apa2 persoalan boleh terus bertanya dengan saya...jangan malu2 dan segan....boleh terus sms/ wasap 0132550879

Disini saya letak link testimoni daripada beberapa blog tentang produk disini harap dapat membantu......info yang saya baca ada sedikit daripada info dari blog saya......terima kasih kepada penulis blog ini kerana promote produk ini di blog mereka.....saya bukan penulisnya ya.... kita kena jujur dan ikhlas ok.

●...MISS ANISSENSUOUS ( klik utk baca )●...Risya Beauty klik utk baca●...biarkan kata-kata ungkapkan segalanya (klik utk baca)●...CariGold Forum ( klik utk baca)
GANOCELIUM (GL)30 BIJI

GANOCELIUM (GL)30 BIJI
PRODUK PENJAGAAN RAMBUT DAN RAMBUT GUGUR

(30 capsul )
Ganocellium (GL) mengandungi Ganoderma lucidum. Ia berbeza daripada Reishi Gano (RG) di mana Ganoderma lucidum yang digunakan adalah miselium Ganoderma lucidum yang berusia 18 hari. Miselium cendawan Ganoderma Lucidum kaya dengan polisakarida, adenosin, germanium organik, triterpenes, vitamin-vitamin, garam mineral, dan asid lemak. Ia amat berkesan dalam meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.Bentuk Pakej:
- 30, 90 and 360 Kapsul
- 30g serbuk/ botol

RM 30.00

Ganocelium 90 capsul (GL)

Ganocelium 90 capsul (GL)
PRODUK PENJAGAAN RAMBUT DAN RAMBUT GUGUR

(90 capsul ) Ganocellium (GL) mengandungi Ganoderma lucidum. Ia berbeza daripada Reishi Gano (RG) di mana Ganoderma lucidum yang digunakan adalah miselium Ganoderma lucidum yang berusia 18 hari. Miselium cendawan Ganoderma Lucidum kaya dengan polisakarida, adenosin, germanium organik, triterpenes, vitamin-vitamin, garam mineral, dan asid lemak. Ia amat berkesan dalam meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.Bentuk Pakej: - 30, 90 and 360 Kapsul- 30g serbuk/ botol

RM 65.00

REISHI GANO(RG) 90 CAPSUL

REISHI GANO(RG) 90 CAPSUL
PRODUK PENJAGAAN RAMBUT DAN RAMBUT GUGUR

(90 capsul) Reishi Gano(RG) adalah sejenis pati cendawan Ganoderma Iucidum yang mengandungi polisakarida, adenosin,triterpenoids,protein dan sarat. Ganoderma lucidum yang digunakan adalah cendawan merah yang berusia 90 hari.Pengambilan harian RG boleh membantu pemliharaan kesihatan secara menyeluruh.

RM 95.00

SYAMPU GANOZHI

SYAMPU GANOZHI
PRODUK PENJAGAAN RAMBUT DAN RAMBUT GUGUR

(250 ml) Syampu GAnozhi DXN mempunyai keseimbangan pH yang sesuai untuk semua jenis rambut. Ia di perkaya dengan ekstrak Ganoderma dan Vitamin B5 dan bersifat sederhana yang menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.

RM 30.00

REISHI GANO(RG) 30 BIJI

  REISHI GANO(RG) 30 BIJI
PRODUK PENJAGAAN RAMBUT DAN RAMBUT GUGUR

(30 capsul) Reishi Gano(RG) adalah sejenis pati cendawan Ganoderma Iucidum yang mengandungi polisakarida, adenosin,triterpenoids,protein dan sarat. Ganoderma lucidum yang digunakan adalah cendawan merah yang berusia 90 hari.Pengambilan harian RG boleh membantu pemliharaan kesihatan secara menyeluruh.

RM 43.00

TONIC AILY HAIR( keguguran rambut)

TONIC AILY HAIR( keguguran rambut)
PRODUK PENJAGAAN RAMBUT DAN RAMBUT GUGUR

PRODUK BERKESAN BAGI MENGATASI MASALAH KEGUGURAN RAMBUT, KELEMUMUR DAN KEGATALAN......CUBALAH MURAH TAPI BERKESAN.

RM 18.00

MINYAK GANO

MINYAK GANO
PRODUK PENJAGAAN RAMBUT DAN RAMBUT GUGUR

(75 ml) Minyak gano di perbuat daripada minyak kelapa sawit dan ekstrak Ganoderma sesuai untuk setiap urutan atau gosokan yang perlu. Ia adalah semulajadi dan kaya dengan bahan anti_pengoksida. Ia sesuai untuk semua jenis kulit dan semua golongan pengguna.

RM 29.00
 
Pages: | 1 |